Діти підземелля: трьох дітей-мауглі виявили у підвалі житлового будинку (фото)

У Санкт-Петербурзі рф спливла моторошна історія про трьох маленьких хлопчиків, що живуть наче Мауглі у підвалі житлового будинку. Хлопчики 2, 4 та 6 років жили там в умовах повної антисанітарії з 36-річним чоловіком, який не має на них жодних документів. Проте каже, що він їх батько, пишуть росЗМІ.

До правоохоронців звернулись мешканці дев'ятиповерхівки на Московському шосе. Напередодні вдень місцева жителька побачила напівголу дитину, одягнену не за погодою та вимазану якоюсь фарбою. Жінці вигляд замурзаного хлопчика, схожого на безпритульного, здався підозрілим, тому вона викликала поліцію. Співробітникам поліції хлопчик пояснив, що живе з двома братами та батьком неподалік — у підвалі дев'ятиповерхівки.

Поліцейські знайшли вказане житло і жахнулися: брудний диван, безлад, купа мотлоху, залишки їжі на столі, повна антисанітарія. Всі діти були у брудному і рваному одязі, у саднах та невідомій фарбі. У захаращеному приміщенні були розкидані речі, іграшки, деталі від різної техніки. З кухонного приладдя чайник і мультиварка, а поруч подоба спального місця на підлозі.

У цьому підвалі хлопчики жили з батьком, який, як стверджують ЗМІ, тягнув їх один як міг, копив гроші на орендоване житло, а наразі зміг орендувати лише підвал "для роботи".

Матір дітей нібито покинула сім'ю заради нового коханого, який не порозумівся з трійцею, і поїхала з ним, залишивши дітей на батька.

Дітей відвезли для огляду до лікарні — у них кашель та ознаки ГРВІ. За фактом неналежного виконання батьківських обов'язків на обох — і на матір, і на "батька" — завели кримінальну справу, а дітей, швидше за все, вилучать соцслужби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення