Дитина постійно плакала: у Києві завдяки небайдужим сусідам врятували 4-місячне немовля (фото)

У Києві соцпрацівники та поліцейські вилучили 4-місячного малюка з неблагополучної родини. Патрульні поліцейські виявили у квартирі безлад та антисанітарю, що загрожувало життю та здоров’ю хлопчика. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Сергія Берегового про те, що у їх сусідів постійно плаче дитина та за нею не доглядають. Для встановлення усіх обставин події на місце виїхала патрульна поліція, співробітники служби у справах дітей та співробітники ювенальної превенції Солом’янського управління поліції.

"Правоохоронці встановили, що у квартирі, на яку скаржаться сусіди, проживає жінка із 4-місячною дитиною. Перевіривши умови проживання поліцейські разом із соцпрацівниками виявили занедбану оселю із непридатними умовами для проживання немовляти. У квартирі був бруд, сморід, антисанітарія та розкидані речі", - розповіли у поліції.

Дитину соцпрацівники та поліцейські вилучили й доставили до медичного закладу для проведення перевірки стану здоров’я. На мати малюка працівники поліції склали адміністративний матеріал за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення та попередили про кримінальну відповідальність.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення