Дитина вмирала, поки мати відпочивала з друзями: на Черкащині загадково померло немовля

На Черкащині 5-місячна дитина померла, поки її мати відпочивала у друзів. Трагедія сталась 15 грудня. Про це повідомляє місцеве видання "Про все".

Як розповіла бабуся загиблої дитини, її донька взяла дітей і пішла до товаришів по чарці. Там немовля і загинуло. Нібито захлинулося слиною.

Зазначається, що кілька років тому у горе-матері соцслужби забрали старшу доньку. Нібито жінка навіть намагалася задушити дитину.

За словами бабусі, під час останньої вагітності й після народження дитини ніхто з перевірками не приходив.

"Я просила їх, аби прийшли перевірити, щоб якось на Таню вплинути. Але нікого не було. І до поліції зверталась, а вони відмахувались тільки. Донька часто лишала найменшу на мене, або на 6-річну доньку. А тепер, коли трапилось горе, працівниці соцслужби приїжджали і казали, щоб я телефонувала в разі чого", - повідомила родичка.

Депутатка Кам’янської міськради Наталія Клименко також винуватить працівників місцевої соцслужби.

"Я дуже часто спілкувалась з бабусею дитинки. Вона самостійно не може займатись дітьми, бо їй важко ходити. Вони живуть в страшних умовах. Лідія Анатоліївна годує онуків, як може, поки донька пропиває гроші. Віддає майже всю свою пенсію на них. Соцпрацівники знали, що є така родина і зобов’язані були туди піти. А вони жодного разу не ходили, відколи народилась дитина", - розповіла Клименко.

У Тетяни Роман залишилось дві доньки 6-ти й 3-ох років.

Правоохоронці поки чекають повного звіту за результатами розтину. Якщо немовля померло природньою смертю, його мати може уникнути відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення