Дитину відібрали: на Київщині п'яний батько віз у вантажівці немовля (фото)

На Київщині на планшет поліцейських надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, який розповів, що в селищі Гребінки, на зупинці перебував чоловік, який неадекватно себе поводив. Зі слів очевидця, на руках у невідомого була малолітня дитина. Чоловік зупинив вантажівку, яка рухалась дорогою та, сівши до автомобіля, поїхав в напрямку Білої Церкви. Заявник хвилювався, чи все добре з немовлям та попросив направити екіпаж поліції. Окрім того, він назвав державний номерний знак та описав автівку. Про це повідомляє місцева Патрульна поліція.

Зовсім скоро на автодорозі Київ-Одеса поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб. За кермом перебував 38-річний чоловік, який розказав, що на зупинці він, дійсно, підібрав невідомого чоловіка з малолітньою дитиною. Громадянин стверджував, що йому потрібно дістатись в селище Ставище, до бабусі. Поліцейські помітили, що пасажир вантажівки, як і вказував заявник, перебував в неадекватному стані, в п'яному вигляді.

Патрульні відібрали в очевидця події пояснення та заяву по факту невиконання батьківських обов'язків, а дитину іншим екіпажем передали родичці.

Деталі справи з'ясують працівники місцевого управління поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення