Дива не сталося: рятувальники знайшли зниклого футболіста

 Апостроф

Комісія з розслідування авіаподій Британії (AAIB) і рятувальники завершили операцію з підйому тіла з літака, на якому летів аргентинський нападник "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала.

Після цього поліція провела процедуру ідентифікації. Офіційно встановлено, що тіло належить Салі. Інформацію вже повідомили родичам футболіста.

Нагадаємо, що 28-річний Сала перейшов в "Кардіфф Сіті" з "Нанта" в кінці січня за 17 мільйонів євро. Форвард відправився в Кардіфф, щоб підписати контракт, а потім повернувся в Нант на легкому одномоторному літаку PA 46 Malibu, щоб попрощатися з партнерами по колишньому клубу. Після цього він на тому ж літаку вирушив назад в Уельс, але по дорозі зв'язок з ним перервався.

Поліція вела пошуки футболіста протягом трьох днів, але нічого не виявила і закінчила пошукову операцію. Сім'я Сали продовжила пошуки в приватному порядку і незабаром літак був виявлений на дні протоки Ла-Манш. У літаку було знайдено тіло, яке і було упізнано. Пілот літака Девід Айбботсон поки вважається зниклим безвісти

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення