Дівчинка на Закарпатті знепритомніла у школі, а згодом померла у реанімації

 УНН

У Тячівському районі Закарпаття 30 листопада у реанімаційному відділенні лікарні померла школярка, якій стало зле перед початком уроків. Факт смерті 14-річної дівчинки у Тячівському районі кореспонденту УНН підтвердила речник ГУ НП у Закарпатській області Галина Сернівка.

Г.Сернівка зазначила, що медики констатували смерть дитини, у якої було хронічне захворювання легенів, яке ймовірно і стало причиною смерті. Але остаточна причина буде встановлена після розтину.

У прес-службі управлінні здоров’я Закарпатської ОДА розповіли, що випадок стався у селі Бедивля. Перед уроками дівчинка знепритомніла у школі, згодом її було доставлено у реанімаційне відділення лікарні, де вона померла.

“14-річна дівчинка прийшла вранці у школу. Коли вішала курточку, втратила свідомість. Діти миттю викликали лікаря. Він прибув через 3-4 хвилини. Почав одразу надавати медичну допомогу, невдовзі приїхала швидка допомога. Її забрали у у районну лікарню у реанімацію. П’ятьом лікарям так і не вдалося врятувати життя дитини”, — розповіла завідувачка прес-центру управління здоров’я Закарпатської ОДА Олена Суханова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення