Дівчинку в Лощинівці вбили викруткою, поки батьків не було вдома

 Канал 112

Голова Ізмаїльської райдержадміністрації Валентина Стойкова в ефірі «112 Україна» розповіла про подробиці вбивства дівчинки в с. Лощинівка, в якому підозрюють 20-річного рома.

За її словами, вбивство сталося, коли батько вийшов з будинку, щоб допомогти дружині на роботі, залишивши на самоті двох дітей.

«За поясненням матері, яка працює в барі, батько ввечері пішов допомагати їй після закінчення зміни прибрати стільці. У цей час цей молодик увірвався до будинку. У будинку перебувала в цей час ще одна маленький дитина, яку зачинили в сусідній кімнаті. Була якась суперечка, дівчинка вискочила з хати через вікно. І її цей 20-річний хлопець наздогнав», - розповідає Стойкова.

Знаряддям вбивства стала звичайна викрутка.

«А те, що сталося далі, – це взагалі... Люди, які свідки того, в якому стані була дівчинка, без сліз розповідати не можуть. Дівчинку вбили звичайною викруткою», - каже голова РДА.

Як повідомлялося, поліція погодилася виселити ромів із с. Лощинівка на вимогу місцевої громади. Їм дадуть час з 09:00 завтра, щоб зібрати речі та залишити село.

Раніше повідомлялося, що в Лощинівці місцеві жителі розгромили кілька будинків ромів.

Нагадаємо, житель с. Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 р. н. з явними ознаками насильницької смерті. Місцеві також підозрюють, що дівчинку було зґвалтовано.

За підозрою у вбивстві затримано 20-річного рома. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане зі зґвалтуванням та насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом». Затриманий своєї провини не визнає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення