Диверсія на складі боєприпасів: Селезньов розповів про подробиці інциденту

 Обозреватель

Наслідки диверсії на складі боєприпасів у Запорізькій області були мінімальними завдяки чинному посиленого режиму охорони цього об'єкта. Таку заяву в коментарі "Обозревателю" озвучив начальник прес-служби Генштабу Збройних Сил України Владислав Селезньов.

За його словами, на складі застосовувалися "стаціонарні засоби ППО для моніторингу певної зони повітряного простору". Оскільки такі засоби мають певні обмеження, для захисту об'єкта використовувалися "ті засоби вогневого ураження, які були в наявності", зокрема й стрілецька зброя.

"Обозреватель" запитав, наскільки ефективною виявився такий захист. "Я не готовий сказати, чи був пошкоджений або підбитий один із літальних апаратів", - відповів Селезньов. Водночас він наголосив: "Наслідки диверсії на цьому об'єкті мінімальні в порівнянні з тими проблемами, які ми мали в Сватовому і Балаклії".

Спікер також розповів, що наразі на складі працює військова поліція, яка повинна встановити організатора диверсії.

Відповідаючи на питання "Обозревателя", які ще військові об'єкти сьогодні перебуваютьу зоні ризику, Селезньов заявив: "Після подій у Сватовому всі арсенали і склади переведені на посилений режим охорони".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення