Дивовижний порятунок дівчини від самогубства у Херсоні

 Канал 24

У Херсоні дивом врятували дівчину, яка стрибнула в Дніпро з височенного мосту. Безпомічну у річці випадково помітили троє дачників.

У той вечір на дачний пірс чоловік вийшов просто покурити. Херсонець Юрій Кузьменко каже – і подумати не міг, що його шкідлива звичка зможе врятувати чиєсь життя. У воді безпомічно борсалася дівчина. Нещасна вирішила накласти на себе руки, а як стрибнула з мосту, злякалася і почала кричати. У той момент Юрій вже кликав на допомогу сусідів. Вадим Єфімов з батьком у цей день дивом затрималися на дачі. Довго не думаючи — кинулись на порятунок. Витягли човен і підплили до дівчини.

Висота мосту над рівнем води щонайменше 20 метрів. Шансів вижити тут практично нема. Рятівники швидко оцінили ситуацію: човен може перекинутися, тож діяли обережно.

Професійним рятувальникам тільки залишилося подякувати чоловікам за хорошу роботу.

Дівчину забрала "швидка". Вона відбулась незначним переохолодженням. Медики кажуть, якби пробула у холодній воді ще хвилин 15, наслідки були б фатальними.

Наразі дівчина проходить лікування вдома. З нею працюють психологи. Звести рахунки з життям у свої 20 вона намагалася через нещасливе кохання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення