Дизайнери Aquilano Rimondi пошиють богемний одяг для хіпі

Засновники компанії Aquilano Rimondi, італійські дизайнери Томмазо Аквилано і Роберто Рімонді, випустять нову лінійку одягу під брендом AR.RT. Як повідомляє Vogue, мова йде про речі естетики хіпі початку 1970-х років: богемні сукні і комбінезони, широкі штани, а також плісировані спідниці з квітковими та геометричними принтами.

Бренд AR.RT розуміється як поле для вільної творчості модельєрів. Найближчим часом буде опубліковано лукбук дебютної колекції. В майбутньому марка планує створювати по дві колекції на рік.

Модні тенденції кінця минулого століття адаптував до сучасності інший італійський бренд — Alberto Guardiani. Наприкінці червня компанія представила капсульну жіночу колекцію взуття Ginger. До неї увійшли туфлі на товстій литій контрастній платформі, як ті, що були популярні в 1970-е роки. У лінійці представлені кеди на шнурівці і відкриті сандалі з ремінцем на п'яті. Матеріали, використані для взуття Ginger, — натуральна шкіра чорного або білого кольору.

Перший показ Aquilano Rimondi пройшов в 2008 році в рамках тижня моди в Мілані. Компанія спеціалізується на виробництві жіночого одягу, яка відрізняється лаконічним кроєм, авторськими принтами і вишивкою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення