Для розслідування катастрофи MH17 до Донецька прибули нідерландські експерти

Експерти з Нідерландів, які займаються розслідуванням катастрофи малайзійського літака рейсу MH17, прибули у «ДНР». Про це з посиланням на «генерального прокурора ДНР» Андрія Співака повідомляє «Донецьке агентство новин».

«В даний час голландські фахівці вже прибули до Донецька. Зустріч з ними запланована на завтра», - повідомив співрозмовник.

Нагадаємо, Росія 29 липня заблокувала в Раді безпеки ООН ухвалення проекту резолюції про створення міжнародного трибуналу щодо винних у катастрофі Boeing 777 Малазійських авіаліній на сході України в липні минулого року. За прийняття документа проголосували 11 членів РБ ООН, Китай, Венесуела і Ангола утрималися. Росія, будучи одним з п'яти постійних членів Ради, застосувала право вето.

Малайзійський літак, що прямував рейсом MH17, розбився 17 липня 2014 року після того, як він був збитий імовірно ракетою «земля-повітря». Всі 298 осіб, що перебували на борту, загинули.

27 серпня Нідерланди оголосили, що 13 жовтня опублікують фінальний звіт про причини катастрофи літака Boeing 777 рейсу МН17.


Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення