До Держприкордонслужби увірвався спецназ (фото)

Вранці до офісу адміністрації Державної прикордонної служби увірвалися два наряди спецназу КОРД для проведення слідчих дій. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Леся Іванова.

"Два наряди спецназу КОРД у масках перестрибували турнікети з криками "у нас рішення суду". Прикордонники кажуть "у нас тут просто навчання", а на другому вході екіпірований до зубів шеврон говорить "слідчі дії". Хлопці, ви там вирішіть, що у вас?" - написала журналістка.

У свою чергу журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у Facebook повідомив, що обшуки і слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження за фактами незаконного вирубування лісу на території Чопського прикордонного загону. За його даними, через незаконні дії прикордонників державі було завдано збитків на суму 19 млн грн.

"У ці хвилини одночасно проходять слідчі дії в центральному офісі Адміністрації Держприкордонслужби, в Західному регіональному управлінні та Чопському прикордонному загоні. Обшук зокрема проводиться в кабінеті першого заступника голови ДПС Серватюка. Це той самий діяч, за рішенням якого мене стопанули на кордоні після розслідувань щодо контрабанди в лісгоспах", - повідомив Бочкала.

На місці знаходяться співробітники поліції і військової прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення