До Дня святого Валентина поліцейський-романтик освідчився колезі: зворушливе відео

Щоб покликати дівчину заміж і почути від неї заповітне "так", хлопець спеціально організував для неї на роботі додаткові заняття. Зворушливу історію розповіли у поліції Одеської області.

"Під приводом проведення додаткових занять, вони покликали дівчину після чергування до актової зали, прочитали невеличку лекцію і несподівано ввімкнули відео, на якому Мирослав пропонував їй руку та серце. За хвилину він вже стояв біля неї з квітами і тремтячим від хвилювання голосом декламував вірша. Завершилася ця історія не менш зворушливо – керівництво подарувало молодятам рушник з іконами і побажало щасливого і довгого подружнього життя!, - йдеться у повідомленні.

Історія кохання молодшого інспектора роти реагування та диспетчерки головного пункту централізованого спостереження з поліції охорони Мирослава Коломійця та Світлани Левченко триває вже два роки. Побачивши дівчину вперше під час інструктажу перед заступанням на службу, хлопець відразу зрозумів, що вона – його кохання з першого погляду. З того моменту пара вже ніколи не розлучалася.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення