"До мене прийшов Сатана з Ісусом, треба битись!": у Дніпрі розшукують божевільного псевдомінера

У Дніпрі невідомий чоловік повідомив про замінування багатоповерхового будинку і наполегливо запрошував правоохоронців приїхати до нього, щоб битися з Ісусом та Сатаною, які прийшли до нього.

Повідомлення про те, що нібито заміновано квартиру у багатоповерховому будинку на вулиці Холодильній, надійшло від невідомого 8 січня. Крім цього, заявник повідомив, що до нього з'явився Сатана.

Поліцейські приїхали на вказану адресу, але двері їм ніхто не відчинив. Було опитано сусідів, які сказали, що у зазначеній квартирі проживає цілком адекватний чоловік, який має роботу. Жодних слідів вибухових речовин у будинку виявлено не було.

Поліцейські ще раз зателефонували на номер, з якого надійшло повідомлення про замінування. Їм відповів той самий заявник, але тепер він був ще більш неадекватним і розмовляв сумбурно. При цьому невідомий постійно пропонував приїхати до нього і вступити в бій з Ісусом і Сатаною, які "відвідали" його будинок і поводяться дуже агресивно. Тепер чоловіка, який "побачив" Ісуса і Сатану і повідомив про замінування будинку, розшукують правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення