Доброволець з Донбасу розповів про справжні настрої терористів

Члени незаконних збройних формувань так званих "Л/ДНР" з місцевих жителів активно цікавляться умовами амністії у своїх земляків, які воюють в українській армії.

Про це в ефірі програми "Грані війни" на ObozTV заявив боєць-доброволець з Донецької області Віталій Овчаренко.

"Якщо в 2014 році вони бравурно говорили, що захоплять Київ, захоплять Львів, в 2015 році повторювали мантру російської пропаганди про "котли", то зараз вже немає тієї пихи, ні того нахабства. Зараз вони кажуть, що скоріше б це все закінчилося, запитують, що чув про амністію, а потім їх може перемкнути, і вони знову починають говорити про захоплення Берліну", - зазначив він.

Також ветеран АТО розповів, що більшість тих бойовиків, за якими тягнеться шлейф злочинів обмірковують, як після звільнення цих територій Україною опинитися в Росії.

"За їхніми фразами, які я від них чую, то всі вони розуміють, що рано чи пізно Україна повернеться в Донецьк і Луганськ. Вони вже шукають, як можна виїхати в Росію, як там осісти. Нехай їдуть", - додав Овчаренко.

Крім того, він визнав, що у донеччан з ЗСУ є певний особистий рахунок з бойовиками.

"У мене є знайомий, який зараз стоїть на околиці Мар'їнки і через оптику бачить свою домівку в Донецьку. Думаю, дуже важко зрозуміти, що відчуває ця людина. Бачити свій будинок і не мати можливість в нього потрапити", - констатував колишній доброволець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення