Дочка Кончаловського отямилася після двох років коми

Комсомольська правда отримала фотографії 15-річної Марії Кончаловською, зроблені в одному з регіонів Росії. Судячи по знімках, дочка режисера Андрія Кончаловського і телеведучої Юлії Висоцької вийшла з коми. Дівчинка вже не лежить в марсельському госпіталі, обплутана дротами і підключена до апаратів, що підтримують її життя.

Її вивезли на прогулянку, щоб Марія дихала свіжим повітрям. Реабілітація після серйозної черепно-мозкової травми, отриманої в аварії, буде тривалою і, як сподіваються, успішною. Зараз за відновленням дівчинки стежать досвідчені лікарі та кваліфіковані медсестри.

Нагадаємо, що два роки тому на одній з доріг Франції Mercedes, орендований Кончаловським, винесло на зустрічну смугу, і машина зіткнулася з іншим автомобілем. Сам Андрій Сергійович і його дружина Юлія Висоцька, що сиділи попереду, отримали лише невеликі удари: спрацювали подушки безпеки. А їх дочка Марія, яка їхала на задньому сидінні, прийняла страшний удар на себе.

Дівчинка не була пристебнута, і травма голови виявилася настільки серйозною, що в госпіталь Марселя її доставив вертоліт рятувальників, "Швидка допомога" могла і не встигнути. Юну пацієнтку тут же ввели в медичну кому, щоб стабілізувати стан.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення