Донеччанин убив бойовика, який змушував його випити за "визволителів Донбасу"

 УНН

Донеччанин двома пострілами в голову вбив бойовика, який змушував його підняти келих за "російських воїнів-визволителів Донбасу". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зростає невдоволення місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю російських окупаційних військ, а також кількість відкритих проявів неприйняття окупаційної ідеології.

11 вересня житель Донецька Борисов Сергій Іванович (22.05.1971 р.н.), у відповідь на надмірно наполегливу спробу змусити його підняти келих за "російських воїнів-визволителів Донбасу", двома пострілами в голову з травматичного пістолета, переробленого під бойовий, убив "військовослужбовця" танкової роти "100-ї окремої мотострілкової бригади" з місцем дислокації в Донецьку "першого армійського корпусу" Іванова Олександра В'ячеславовича (17.08.1984 р.н.) та забарикадувався у своїй квартирі (Ленінський проспект, 27). Під час штурму квартири обуреного донеччанина важкі травми отримали два "військовослужбовці" "окремого комендантської полку", - йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення