Донька Вілла Сміта хотіла покінчити життя самогубством

 СЕГОДНЯ

Донька Вілла Сміта Віллоу дала відверте інтерв'ю своєї матері Джаде в її новому ток-шоу Red Table Talk. Під час бесіди дівчина шокувала свою маму тим, що різала собі вени, коли їй було 10 років. За її словами, це сталося після успішного релізу кліпу на пісню Whip My Hair, який відбувся в 2010 році.

Віллоу поділилася, що вона припинила займатися вокалом і почала ставити питання про своє призначення в житті. Її лякала невизначеність і відсутність інших талантів, крім співу.

"Всі хотіли, щоб після завершення туру я дописала свій альбом. Я подумала, що не збираюся цього робити. Після того, як все заспокоїлося, настало затишшя, і мені стало страшно. Я думала, що не зможу займатися нічим, окрім музики, а співати я не хотіла. Я слухала багато сумної музики, це було безумство, і я різала собі вени ", – сказала вона.

Нагадаємо, Вілл Сміт отримав рекордний аванс за зйомки в "Аладдін" Гая Річі. Також стало відомо, що Уїлл Сміт не дозволив Марго Роббі зробити йому татуювання на зйомках "Загону самогубців".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення