Дорослі "доручили": на кордоні з РФ затримали неповнолітніх контрабандистів (фото)

14 березня прикордонники Харківського загону біля кордону з РФ виявили неповнолітніх контрабандистів за допомогою спеціальних технічних засобів. Про це повідомили в прес-службі Східного регіонального Управління ДПСУ.

Військовослужбовці затримали порушників в декількох метрах від кордону. Двоє молодих людей планували перенести в сусідню країну пакети з товарами народного споживання. До того ж з'ясувалося, що вони є неповнолітніми - 14 і 15 років.

«В ході подальшої перевірки ділянки кордону військовослужбовці загону виявили ще чотири коробки з товарами. Також в селі Пилова на відстані 200 метрів від кордону, а саме - в покинутій будівлі, прикордонники виявили сім чоловік. За результатами перевірки силовики встановили, що ці люди, швидше за все, причетні до протиправної діяльності », - розповіли прикордонники.

Щодо них склали протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 202 (порушення прикордонного режиму, режиму в пункті пропуску через державний кордон України або режимних правил в прикордонних пунктах виїзду-виїзду) КУпАП та ч. 2 ст. 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) КУпАП.

«Про затримання неповнолітніх повідомили батькам і в правоохоронні органи. Оцінка і перерахунок виявленого товару триває. Справу передали в суд », - резюмували в ДПСУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення