Доставка води в Україні: найсмачніша та найкорисніша вода для щоденного вживання

Люди, які дбають про своє здоров’я, відмовляються від фільтрів-глечиків зі змінними картриджами. Очищена таким способом вода підходить для приготування їжі, але не несе тієї користі, аби сприяти зміцненню імунітету і організму в цілому. Аби вживати чисту воду без шкідливих солей і штучних добавок для смаку, використовують системи зворотного осмосу або замовляють бутильовану воду.

Замовити воду – найпростіший для користування варіант, адже у випадку із системами зворотного осмосу необхідно слідкувати за фільтрами і вчасно їх замінювати, і це доволі дороговартісно. Крім того, тільки вода, яка видобувається зі свердловин та проходить крізь товщу порід, насичена киснем. Сервіс з доставки бутильованої води для багатьох користувачів став вже звичним, адже доставка води в Україні є безкоштовною і у зручний час для клієнта. Висока якість сервісу підтверджується чисельними замовленнями і багаторічними клієнтами компаній з доставки води.

Сервіс MyWaterShop є офіційним інтернет-магазином групи компаній IDS Borjomi Ukraine, яка є оператором на ринку видобутку та доставки води, і на ринку вже понад 20 років. Вода власних торгівельних марок компанії проходить ретельне очищення на сучасних фільтрах, які виробляються у Ізраїлі.

Багато спортклубів та медичних закладів використовують воду торгівельної марки «Аляска», і це не випадковий вибір, адже це вода здоров'я та довголіття. ТМ «Аляска» випускають кілька заводів-виробників, які базуються у Моршині, Миргороді та у Голій Пристані на Херсонщині. Ця вода є природною, і на виробництві у неї штучно не додають мінерали. Навпаки, аби зменшити вміст солей, який початково міститься у воді, частково використовують осмос. Таким чином склад води приводять до збалансованого, аби він відповідав вимогам до питної води. То ж вода «Аляска» на 100% є водою природного походження.

ТМ «Моршинська» відноситься до столових мінеральних вод. До основного складу мінералів цієї води входить магній і кальцій. Крім корисних мінералів ця вода збагачена природним киснем. Його можна побачити на стінках посуду – якщо налити негазовану воду у склянку, то з'являться маленькі бульбашки.

За рахунок того, що вода «Моршинська» легко засвоюється, користується значним попитом серед споживачів. «Моршинська» не піддається хімічній або механічній очистці, тому вода зберігає свій природний хімічний склад. Ця вода має м'який смак, в неї відсутній запах за рахунок низького рівня мінералізації. Вода ТМ «Моршинська» – частий вибір спортсменів, адже вона пречудово втамовує спрагу. Крім того, зручними є варіанти пляшок «Спорт» та «Спортик» із кришечкою-дозатором.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення