​Доцент столичного вишу розбещував 12-річну дитину

Ювенальні прокурори Дніпровського району Києва направили до суду обвинувальний акт стосовно 54-річного доцента одного з державних столичних ВНЗ по факту розбещення 12-річної дівчинки. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури в п'ятницю, 23 липня.

Зазначається, що розпусні дії зловмисник здійснював щодо внучки своєї знайомої, з якою він познайомився під час спільного відпочинку на Русанівському пляжі.

"Отримавши мобільний номер телефону дівчинки, чоловік почав з нею листування в месенджері "Viber". Шляхом переконань і обіцянок, чоловік неодноразово навмисне використовував в листуванні дії сексуального характеру, які полягали в пересиланні малолітній фото та відеоматеріалів порнографічного характеру, а також просив дівчинку надсилати йому фото і відео її оголеного тіла для задоволення власної статевої пристрасті", – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі також додали, що зловмисник неодноразово підкреслював дівчинці про те, що їх спілкування є секретним, про яке не повинні знати дорослі, оскільки "вони відразу її покарають і позбавлять телефону, доступу в інтернет і почнуть її обмежувати в усьому".

"Незабаром дівчинка розповіла про все матері, яка відразу звернулася до правоохоронців. В ході слідства вдалося вчасно провести необхідні слідчі дії та підтвердити слова малолітньої потерпілої", – розповіли в прес-службі.

Зараз обвинувальний акт спрямований до Дніпровського районного суду Києва для розгляду по суті. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення