Довго відкривала двері: син жорстоко побив матір на Дніпропетровщині

 СЕГОДНЯ

У Першотравенську на Дніпропетровщині п'яний чоловік скалічив свою матір через те, що вона довго відкривала двері. Про це повідомили в прес-службі поліції області.

"Правоохоронцям вдалося встановити, що до побиття бабусі причетний її 49-річний син. У цей же день чоловік прийшов додому напідпитку. Коли потерпіла відкрила йому вхідні двері, він накинувся на неї з кулаками", – йдеться в повідомленні.

Побиту жінку в квартирі знайшли сусіди: її госпіталізували в лікарню. Як виявилося, причиною нападу стало те, що жінка довго відкривала двері. Примітно, що чоловік два роки тому повернувся з в'язниці: його посадили за умисне вбивство.

"Слідчим Першотравенського відділення поліції відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією передбаченої ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. Триває досудове розслідування", – додали правоохоронці.

А в селищі Братське Миколаївської області п'яний чоловік побив ломом жінку, яка відмовила йому в інтимній близькості. Внаслідок інциденту постраждалу з важкими травмами голови і тулуба госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення