ДП «Антонов» виграло суд у російського авіазаводу на $2,9 млн

 Тиждень

Державне підприємство «Антонов» (Київ) виграло в Арбітражному суді Самарської області судовий спір з ВАТ «Авіакор-авіаційний завод» (Самара, РФ) в справі про виплату винагороди (роялті) за використання товарного знаку при виробництві і реалізації літаків. Про це повідомила в четвер, 29 липня, прес-служба юридичної фірми «Ільяшев і партнери», що представляла інтереси українського підприємства в суді.

«Рішенням суду від 4 липня позовні вимоги ДП «Антонов» на суму понад $2,9 млн були задоволені за недостатністю майна підлягають стягненню на користь нашого клієнта», – прокоментував справу старший партнер ЮФ «Ільяшев і Партнери» Роман Марченко.

Як зазначив супроводжуючий справи керівник Московського офісу ЮФ «Ільяшев і Партнери» Володимир Захаров, через відсутність великої практики розгляду подібних суперечок російськими судами боротьба за те, щоб переконати суддів у правоті клієнта, була досить тривалою і складною. «Судове засідання було закритим з огляду на те, що предмет розгляду безпосередньо пов'язаний з комерційною таємницею сторін, що беруть участь у справі», – цитує прес-служба юридичної фірми Захарова.

Нагадаємо, 7 липня повідомлялось, що ДП "Антонов" завершує будівництво літака Ан-132, не використовуючи при цьому російські деталі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення