Дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві Старицького, – захист ексміністра

 Канал 24

Ексміністра закордонних справ України Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві медіа-менеджера Сергія Старицького. Втім під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві.

Захисники повідомили, що відповідну заяву дружина ексміністра Марина Козерод подала правоохороним органам 25 березня.

Вбивство Сергія Старицького буцімто трапилося випадково, а Козерод нібито уже зверталася до правоохоронців з проханням долучити її до проведення слідчих дій.

За словами адвоката, у момент вбивства підозрюваний у вбивстві Кожара перебував на іншому поверсі будинку. Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. Коли жінка спробувала відібрати зброю, та вистрелила.

"Вчора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч", – заявив адвокат.

Водночас він наголосив, що Марину Козерод навіть не долучали до цілої низки експертиз, які проводили щодо Кожари. Прокурори ж підкреслили, що поки не отримували заяви Козерод, але з почутого зробили висновок, що це лише ствердження, що вона була свідком злочину, а не зізнання у його скоєнні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення