​Дружина прокурора-антикорупціонера витрачає мільйони

 Наші гроші

Дружина прокурора по організації діяльності в сфері запобігання та протидії коррупції Руслана Біловара, Ірина, живе на широку ногу, і її витрати значно перевищують офіційно задекларовані доходи сім'ї.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Наші гроші".

За даними журналістів, Біловар декларував тільки покупку дорогих авто. Але той факт, що Ірина - інстаграм блогер дозволяє отримати додаткову інформацію про те, як живе сім'я чиновника.

Так, в квітні 2017 року дружина прокурора опублікувала фотографію, на якій видно її годинник, бренду Graff butterfly. Ця компанія виробляє ювелірні вироби королівського класу. Годинник має ремінець з шкіри алігатора, корпус з білого золота, а циферблат прикрашений зеленими смарагдами і діамантами. Ціна - від 120 тисяч доларів.

На іншому фото у жінки можна побачити інші години - Rolex. В Україні його можна купити за 1 мільйон гривень. Сумочка Valentino - 1200 євро. Chanel - 2000 євро. Інша того ж бренду - 3000 євро. Louis Vuitton - 2500 євро.

Також в блозі Ірини знайшли безліч фото з відпочинку на різних курортах: Туреччина, Єгипет, Греція, Мальдіви. Також вона відвідала в 2017 році Москву. Всього за три роки журналісти нарахували у Біловар 1,72 млн грн витрат на подорожі.

Протягом трьох минулих років дружина прокурора сім разів відпочила у готелі Rixos Sungate в Туреччині. В соцмережі вона жартівливо називає це місце “дачею”.

На всіх фотографіях з відпочинку в закладі Ірина - у зоні для ВІП-клієнтів.

Біля свого будинку Ірина Біловар сфотографувалася на велосипеді ціною в 120 тисяч гривень, а на іншому фото - вона поруч з автомобілем Audi q7 2017 року випуску. Судячи з підпису, вона їздить на ньому на роботу. Ціна такого автомобіля 1,5 млн гривень.

А наприкінці 17 року дружина прокурора поїхала відпочити у столицю Російської Федерації – Москву. В столиці країни-агресора вона зупинилась в готелі «National», розташованому прямо на Червоній площі.

Хоча дружина-нотаріус за три останні роки офіційно заробила трохи більше мільйона гривень. І в декларації її чоловіка це авто відсутня. Авто такої ж марки зареєстровано на фірму мами-прокурора. Разом з годинником, сумочками, незадекларованим автомобілем і подорожами, нараховані нами по фото витрати прокурорської сім'ї за три роки перевалили за 8 мільйонів.

У декларації з 2016 по 2017 рік Біловар офіційно витратив тільки 400 тисяч гривень на все: їжу, бензин, комуналку. Але в соцмережі дружини зовсім інша картина. За цей же період лише на відпустки вони витратили мільйон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення