Дружина прокурора під Сумами збила на смерть дівчину

 Апостроф

У Сумах під будівлею обласної прокуратури пройшла акція з вимогою прискорити розслідування ДТП за участю дружини прокурора, в якому загинула 23-річна дівчина.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, смертельна ДТП сталася 30 березня. Близько 19:00 на автодорозі "Суми - Полтава" автомобіль Toyota RAV4 на смерть збив 23-річну Марину Чешко.

За кермом перебувала Інна Вакула, дружина Сергія Вакули, який обіймає посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних виробництвах і інших заходів примусового характеру прокуратури Сумської області. Також Інна Вакула є дочкою депутата Охтирської райради, колишнього глави Охтирської РДА та бізнесмена Віктора Сугака

Батьки загиблої дівчини вважають, що слідство у справі проводиться необ'єктивно, тому що справу залишили в Охтирці, де батько водійки має великий вплив.

Як повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко, процесуальне керівництво у справі здійснює Охтирська місцева прокуратура, однак в цьому керівництво обласної прокуратури не бачить ніяких порушень.

На наступний день після трагедії загиблій Марині Чешко мало виповнитися 24 роки

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення