Дружину розчленованого репера затримали за підозрою в його вбивстві

У російському Санкт-Петербурзі за підозрою у вбивстві свого чоловіка, реп-виконавця Олександра Юшка, більш відомого як Енді Картрайт, була затримана його дружина Марина Кохал. Раніше вона перебувала в статусі свідка, пишуть російські ЗМІ.

"Справу порушено за статтею "Вбивство". За підозрою в скоєнні зазначеного злочину затримана дружина потерпілого", - повідомляє прес-служба Головного управління Слідчого комітету по Санкт-Петербургу.

Нагадаємо, що про смерть музиканта стало відомо 30 липня. 36-річна Марина Кохал подзвонила своєму адвокату і повідомила, що її чоловік кілька днів тому помер від передозування.

При цьому Кохал розчленувала тіло чоловіка, щоб ніхто не знав, що чоловік наркоман. Потім розфасувала його в п'ять поліетиленових пакетів, а частину склала в холодильник. Щоб останки не виділяли неприємний запах, частини тіла вона пересипала сіллю і використовувала благовонні пахощі.

Поліцейські допитали дружину музиканта і її матір, яка перебуває під підпискою про невиїзд.

Слідчі відзначають, що сліди ін'єкцій від шприца на тілі репера не знайдені. Також в крові не виявлено слідів наркотиків.

Причину смерті Енді Картрайта ще встановлюють експерти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення