ДТП на Львівщині: водій на смерть збив пішохода на перехресті

На Львівщині сталося смертельне ДТП за участю пішохода. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"19 березня близько 21.00 у Яворівському районі на перехресті доріг сполученням "Львів-Краковець" та "Яворів-Судова Вишня" 28-річний водій, житель міста Яворів, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, здійснив наїзд на 53-річного мешканця району. Від отриманих травм пішохід помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вкотре закликають громадян: переходьте дорогу лише пішохідними переходами, а у темну пору доби використовуйте світлоповертальні елементи на одязі.

За фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення