ДТП у Харкові: стало відомо, куди зник головний свідок

 Обозреватель

Лікар-нарколог Олена Федірко, яка першою відразу після смертельного ДТП у Харкові проводила експертизу підозрюваної Олени Зайцевої, звільнилася з місця роботи за власним бажанням у травні 2018 року.

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на офіційний документ за підписом головного лікаря наркодеспнсера, який був місцем роботи Федірко.

Як зазначається, лікар працювала в Обласному наркологічному диспансері з 1986 року

Наказом від 16 травня 2018 року вона була звільнена за власним бажанням. Необхідність звільнення пояснила хворою матір'ю, що потребує догляду

Нагадаємо, інформація про зникнення Олени Федірко з'явився після того, як сторона захисту у справі смертельного ДТП у Харкові, вирішила допитати лікаря-нарколога як фахівця, що проводив огляд Зайцевої відразу після аварії.

Тоді в акті огляду Федірко засвідчила, що Зайцева мала ознаки наркотичного сп'яніння. Подальші аналізи підтвердили наявність кодеїну і фенобарбеталу, однак для остаточних висновків чомусь не вистачило біологічного матеріалу, відібраного у підозрюваної.

Після цього в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун дала профільній установі доручення підготувати висновок про зникнення Федірко

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення