ДТП в Харкові: прокуратура назвала винних

У Харкові триває засідання суду щодо обрання запобіжного заходу другому учаснику ДТП на Сумській Геннадію Дронову. Звинувачення зробило заяву.

"Результати комплексної експертизи показали, що Дронов порушив правила дорожнього руху. Говорити про те, хто винен більше – той, хто стартував на червоний, або той, хто поїхав на жовтий – неможливо. Винні обоє. І обидва повинні відповісти за свої дії", – заявив прокурор Максим Блохін.

"Підозрюваний за місцем реєстрації не проживає, де живе – невідомо. Як тільки дізнався про слідчі дії, почав лікування. Він сховався в лікарні, чим заважав слідству. У той же час він вільно спілкувався із засобами масової інформації та надавав їм неправдиві відомості", – додав слідчий Ігор Волков.

18 жовтня пізно ввечері в Харкові на перетині Сумської та провулку Мечникова зіткнулися Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, після чого "японець" вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. В результаті наїзду п'ятеро людей загинули, шестеро – постраждали.

Відразу після трагічної аварії в ЗМІ повідомили, що особою, знаходилась за кермом Volkswagen Touareg, виявився 59-річний Геннадій Дронов, який торгує продуктами харчування і тютюновими виробами, а також надає в оренду нерухоме майно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення