ДТП з Кулебою: з'явилися нові подробиці про аварію і стан дітей (фото, відео)

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який потрапив разом із дітьми у жахливу ДТП, розповів, що всі постраждалі в аварії вже почуваються значно краще. Про це дитячий омбудсмен повідомив "Інтерфакс-Україна".

Водій автобуса за тиждень після зіткнення повернувся до роботи, молодший син вже відновлюється вдома, а от старший - досі у лікарні.

Кулеба розповів, що у його молодшого сина деякі пошкодження кісток і наразі він відновлюється вдома. А от старший син, який постраждав найбільше, досі перебуває під наглядом медиків у лікарні. За його словами, фахівці зауважують позитивну динаміку хлопчика, але процес повного одужання і реабілітації - "це тривалий процес".

"Знаєте, я нескінченно люблю своїх дітей. Вони - найцінніше, що у мене є. Я навіть уявити не можу, як таке могло статися, враховуючи, що я завжди відповідально ставлюся до водіння, тим паче, коли у авто діти! Це ніби якийсь страшний сон", - розповів Кулеба.

Стосовно свого самопочуття, він зауважив, що фізично йому краще. Втім, зауважив, що про ту подію щодня нагадують "пошкоджені ребра". Втім, він додав, що саме такі ситуації змушують замислитися про цінності життя і свою родину.

"Ще раз осмислити нашу відповідальність за дітей, близьких. Потрібно бути дуже уважним. Обережність ніколи не буває зайвою", - наголосив він.

Кулеба уточнив, що водієві автобуса, який також постраждав у ДТП, одразу було надано всю необхідну допомогу і вже за тиждень після аварії він повернувся до роботи.

Нагадаємо, 24 листопада вдень дитячий омбудсмен Микола Кулеба потрапив у ДТП у селищі Чабани Києво-Святошинського району. Разом із Кулебою в салоні авто були старший син Тимофій і молодший син Єлісей.

На відео з місця події видно, як машина Кулеби виїжджає на перехрестя на червоне світло. Неправильно обравши смугу руху, він перешикувався так, що опинився поза зоною видимості світлофора, а згодом поїхав після руху автомобіля праворуч від нього і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення