ДТП з курсантками військового вишу у Києві: стало відомо ім'я майора, який збив дівчат (відео)

У Міністерстві оборони України назвали ім'я військового, який 25 серпня збив трьох курсанток Військово-медичної академії на вулиці Зоологічній у столиці.

Як йдеться в опублікованому на сайті відомства повідомленні, за кермом Toyota Prius, який в'їхав у дівчат, був начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Його затримали і зараз він перебуває у СІЗО. Відомо, що він брав участь в АТО і мав хороші рекомендації по службі.

Окрім того, начальник Військово-медичної академії Валерій Савицький розповів про стан постраждалих дівчат – Наталії, Галини і Олександри. Він оцінюється як важкий, але стабільний. Дівчата – випускниці цивільних медвузів, які нещодавно склали успішно іспити в академію. Вчора вони мали отримати військову форму.

"Під час огляду в однієї зі слухачок було діагностовано неповний травматичний відрив обох нижніх кінцівок на рівні нижньої третини гомілок. Що стосується другої слухачки, за словами медиків, у неї було неповне травматичне відчленування правої гомілки на рівні середньої третини. Третя дівчина дістала відкритий перелом правої стопи та відкритий перелом обох кісток лівої гомілки", – уточнив Савицький.

Постраждалим зробили операції з ампутації лівої ноги на рівні середньої третини гомілки в однієї дівчини, і ампутації правої гомілки на рівні верхньої третини – в іншої.

Зараз усі дівчата перебувають у військовому госпіталі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення