Душили власною сорочкою: під Одесою побили депутатів

Депутатів Таїровської селищної ради Леоніда Гуславського і Данила Топольницького атакували бійці приватної охоронної фірми під час перевірки резервуара чистої води біля селища Совіньон.

Про це повідомляє "Думська".

За словами самого Гуславського, він з колегою прибув перевірити стан і роботу резервуара чистої води біля селища Совіньон, що знаходиться на комунальній землі.

"До нас підійшов літній чоловік, який має город по сусідству. Можливо, він користується цією артезіанською свердловиною, можливо, він взагалі вважає її своєю, але так чи інакше, він почав нам погрожувати. Я представився, показав посвідчення депутата, після чого він накинувся на мене, схопив за одяг і почав тягати по території. Я викликав поліцію, сів у автомобіль і очікував прибуття правоохоронців", - розповідає депутат.

Однак першими до місця подій прибули представники приватної охоронної фірми, які почали бити Гуславського і Топольницького.

"Били по обличчю, душили сорочкою і ланцюжком, що була на шиї, я пручався, вставляв руки під ланцюжок. Мабуть, у них закінчилися сили, після чого прибув дільничний і прийняв у мене заяву", - повідомив Леонід Гуславський.

В результаті нападу медики зафіксували у народного обранця закриту черепно-мозкову травму і численні забої. Леонід Гуславський не є представником жодної партії, не пов'язує напад з депутатською діяльністю і, за його словами, не розуміє, чому зазнав акту агресії.

"Можливо, це бізнес-інтереси цієї людини, яка уявила комунальну власність своєю", - припустив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення