Дуже гучно, сильно і безупинно: РФ випустила по Миколаєву дуже багато ракет (відео очевидців)

У Миколаєві 4 травня о 21:20 пролунали дуже гучні вибухи. Після цього у місті ще двічі оголошувалась повітряна тривога. Унаслідок нічних обстрілів міста російськими військами було пошкоджено контактну мережу. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич.

"У Миколаєві лунають вибухи. Друзі, залишайтесь в укриттях! У жодному разі не стійте біля вікон і не публікуйте фото чи відео", - зазначив мер.

Сенкевич додав, що офіційну інформацію влада надасть згодом. Проте миколаївці раніше розповіли про ситуацію в місті у соцмережах.

У соцмережах миколаївці повідомляли, що вибухи тривали і близько 23:00, проте після опівночі пролунали ще два дуже потужні вибухи.

"Унаслідок попереднього обстрілу ракетні удари окупантів припали по багатьох районах Миколаєва, по житлових кварталах. Повідомляють про пошкоджені автомобілі та будинки. Даних про постраждалих людей немає", - пишуть у соцмережах.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомив, що станом на 10:30 жертв немає, кілька поранених.

"Сьогодні всю ніч бомбили місто та область. Багато збитків матеріальних. Це ми переживемо. Головне, що немає жертв", - сказав Кім.

Ось що бачили та чули жителі Миколаєва вчора пізно ввечері.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення