Два учасника жахливого нападу в Каліфорнії вбиті

 ABC

Двоє учасників нападу на центр для людей з обмеженим можливостями в каліфорнійському місті Сан-Бернардіно вбиті в ході перестрілки з поліцією.

Нападники, які зникли з місця стрілянини на темному позашляховику, їздили вулицями сусіднього району, коли їх помітили поліцейські. Після зупинки автомобіля почалася активна стрілянина, очевидці розповідають про «сотні» пострілів. В результаті перестрілки, одного з нападників, який вибіг з машини з автоматом в руках, застрелили поліцейські. Друга підозрювана отримала поранення і залишилася всередині, після чого поліцейські довгий час перевіряли, чи небезпечна вона. Також затримано третього підозрюваного, який намагався сховатися втечею з місця протистояння.

Поки не підтверджена його зв'язок з двома вбитими нападниками. В ході операції поранення отримав один поліцейський, проте його життю нічого не загрожує. В результаті стрілянини в центрі для людей з обмеженими можливостями загинули щонайменше 14 людей, ще 17 людей отримали поранення; багато з них перебувають у критичному стані.

Поліція вважає напад спланованим, проте поки не пов'язує з терористичною діяльністю. Про мотиви нападників нічого не повідомляється

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення