Дві дівчини до смерті забили чоловіка на Херсонщині

 УНН

На Херсонщині оголосили підозру двом дівчатам, які до смерті забили чоловіка. Про це повідомили у прес-службі поліції Херсонської області.

До поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги, що у будинку виявлено тіло 44-річного місцевого жителя. На обличчі загиблого були численні синці.

Власником будинку виявився 45-річний чоловік. Він пояснив, що загиблий є його другом і часто залишався в нього на кілька днів. Того дня господар був відсутній дома, а коли повернувся, то виявив тіло товариша. За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок травматичного шоку та множинних переломів ребер.

Працівники поліції з’ясували, що у будинку часто збиралися компанії місцевих жителів. Оперативники встановили, що останніми, кого сусіди бачили в будинку, були дві дівчини 18 і 19 років. Під час бесіди з правоохоронцями дівчата пояснили, що разом із загиблим вживали алкогольні напої. Потім чоловік нібито став чіплятися до них, виникла бійка, в ході якої подруги побили чоловіка. Зі слів дівчат, коли вони уходили з будинку, то потерпілий ще подавав ознаки життя.

Наразі дівчатам повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, правопорушницям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення