Дві смерті: в українській армії нові втрати через коронавірус

В українській армії зафіксовано два нових летальних випадки від коронавірусу і 48 нових випадків зараження. Про це в понеділок, 29 березня, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 29 березня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 2 644 особи. Всього за час пандемії видужав 18 061 чоловік", - ідеться в повідомленні.

Відзначається, що на ізоляції, у тому числі самоізоляції, знаходяться 778 осіб.

Також було зареєстровано ще два летальних випадки від COVID-19, всього їх уже 57.

Так, один із службовців ЗСУ з 16 березня 2021 року знаходився на стаціонарному лікуванні в Одеській міській інфекційній клінічній лікарні, а інший з 3 березня 2021 року в Кам'янка-Бузькій центральній районній лікарні. Незважаючи на проведену терапію, 27 березня стан їхнього здоров'я різко погіршився. Проведені реанімаційні заходи не мали успіху. Смерть одного з них була зафіксована 27 березня, а другого - 28 березня. Інформація про зазначені випадки надійшла до командування Медичних сил Збройних сил ввечері 28 березня.

"За минулу добу зареєстровано 48 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них в заклади охорони здоров'я госпіталізовано шість осіб", - ідеться в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення