Дві смерті за годину: на Рівненщині у аваріях загинули велосипедист та пішохід (фото)

На Рівненщині 13-го грудня протягом однієї години трапилося одразу дві ДТП зі смертельним наслідком. В одному випадку загинув велосипедист, у іншому – пішохід. Про це повідомляють у пресслужбі поліції. За зовнішніми ознаками водії автівок були тверезими.

Перша аварія, у якій загинув велосипедист, трапилася 13-го грудня близько 16-ї години у місті Сарни на перехресті нерівнозначних доріг вулиць Белгородської та Ткача.

"24-річний житель села Обірки Сарненського району керував "Renault Magnum" з напівпричепом. Він повертав наліво, не надав перевагу в русі та наїхав на 33-річного велосипедиста. Той помер у лікарні", – повідомила спеціалістка пресслужби поліції Світлана Карачун.

Також вона додала, що годину потому у селі Молодаво Дубенського району, де проходить траса Київ – Чоп, на пішохідному переході загинув 41-річний молодавчанин.

"43-річний житель Радивилова, керуючи "Mercedes-Benz GL 500", не вибрав безпечну швидкість руху. Внаслідок цього він наїхав на пішохода, який саме переходив вулицю на пішохідному переході. Його відкинуло на кілька метрів від удару, він загинув на місці", – каже Карачун.

За зовнішніми ознаками обидва водії були тверезими. Однак у них відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення