Двічі зґвалтував: На Донеччині збоченець катував 12-річного хлопчика

До 15 років ув’язнення засудили жителя Краматорська, який викрав, розбещував та катував 12-річну дитину. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

Повідомляється, що судом встановлено, що 23 серпня 2018 року від мешканки міста Краматорська до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зґвалтував її 12-річного сина.

“З’ясувалось, що напередодні 34-річний місцевий мешканець, неодноразово судимий за майнові злочини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та застосовуючи фізичне насильство, затягнув хлопчика до підвального приміщення власного будинку, де, погрожуючи ножем, змусив його роздягтись і двічі зґвалтував, демонструючи при цьому в присутності малолітнього відеоролики з елементами порнографії. Для утримання дитини у підвалі зловмисник використав мотузку, якою зв’язав хлопчика по ногах и руках, тим самим умисно заподіяв йому сильне фізичне та моральне страждання”, — зазначили у пресслужбі.

Вказано, що тоді дитині вдалось втекти від ґвалтівника додому, де він розповів, що з ним сталось, матері. Увесь час досудового розслідування злочинець перебував у слідчому ізоляторі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення