Двох поліцейських відсторонили від посад через підозру у побитті людини

Заводським судом міста Миколаєва відсторонено від посад двох працівників поліції Одеської області, які підозрюються у безпідставному застосуванні насильства до особи при затриманні за нібито вчинене адміністративне правопорушення. Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Заводським судом міста Миколаєва за клопотанням працівників спеціалізованого підрозділу Офісу Генерального прокурора відсторонено від посад двох працівників поліції Одеської області, які підозрюються у безпідставному застосуванні насильства до особи при затриманні за нібито вчинене адміністративне правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Також наразі досудове розслідування триває. Якщо під час судового розгляду буде доведено їхню вину, то працівникам поліції загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, двома працівниками поліції Одеської області при затриманні в лютому 2018 року людини за підозрою у вчиненні адміністративного правопорушення було застосоване насильство, явно непропорційне тяжкості цього правопорушення та її поведінці. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий на місці втратив свідомість, згодом у нього був констатований розрив нирки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення