Двох прикордонників на Одещині засудили за корупційні діяння на кордоні

 УНН

Рішенням Великомихайлівського районного суду Одеської області двоє прикордонників отримали покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки за сприяння контрабандній діяльності. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Південного регіонального управління ДПСУ.

В процесі оперативної роботи, проведеної окремим відділом внутрішньої безпеки Південного регіонального управління Держприкордонслужби, спільно з представниками СБУ та військової прокуратури Одеського гарнізону, було затримано “на гарячому” двох військовослужбовців одного з відділів Подільського прикордонного загону.

Вступивши у змову з контрабандистами, прикордонники обіцяли їм за 900 дол. забезпечити безперешкодний пропуск спирту з ПМР в Україну, поза пунктами пропуску. Рішенням Великомихайлівського районного суду обох прикордонників було визнано винними у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.368 ККУ та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки.

Крім того, обох позбавлено права займати відповідні посади в органах Державної прикордонної служби України строком на 3 роки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення