Двоє киян влаштували стрілянину в Славутичі

 СЕГОДНЯ

У Славутичі двоє жителів столиці напали на чоловіка, побили і кілька разів вистрілили в нього з травматичної зброї. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Київської області.

"В одному з кафе міста двоє хлопців розпивали алкогольні напої і провокували дрібні конфлікти з відвідувачами закладу, серед яких був і заявник. Пізніше на вулиці між чоловіками сталася бійка. Нападники вчинили постріли в бік опонента. Потерпілого госпіталізували з вогнепальним пораненням плеча, поперекової області і забоями", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особи нападників і затримали їх. Ними виявилися двоє 32-річних жителів столиці. Чоловіки поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Два пістолети для відстрілу гумовими кулями і набої до них вилучено в якості речових доказів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Сьогодні затриманим буде обиратися запобіжний захід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення