Двоє поліцейських поранені при затриманні зловмисника в Ізмаїлі Одеської області

Два співробітника Ізмаїльського міського відділу поліції отримали поранення в результаті вибуху гранати, яку кинув місцевий житель, повідомляє Інтерфакс з посиланням на Головне управління Національної поліції в Одеській області.

"23 грудня близько 20.00 до чергової частини Ізмаїльського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік у дворі будинку по вулиці Енгельса, 3, погрожує підірвати гранату. На місце події виїхали керівники відділу, туди ж був спрямований і наряд співробітників патрульної служби", - повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Одеській області.

Першими на місце прибули двоє працівників патрульної служби. При появі поліцейських зловмисник спробував сховатися, при цьому він здійснив кілька пострілів у бік патрульних з пістолета. Поліцейські затримали невідомого в лічені хвилини. У цей момент він кинув у бік співробітників поліції гранату.

В результаті вибуху гранати постраждали двоє співробітників патрульної служби. Їм була надана перша медична допомога. Зараз їх життю і здоров'ю нічого не загрожує.

В даний час особу зловмисника встановлено. Ним виявився 30-річний житель Ізмаїла. Він затриманий. У чоловіка вилучено пістолет марки "Zоraki".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення