Двоє військових загинули внаслідок підриву міни в Луганській області​

 Лівий берег

У боях один військовий отримав поранення.

За минулу добу, один боєць ЗСУ отримав поранення. Також двоє військовослужбовців ЗСУ загинули внаслідок підриву на міні.

Це трапилося північніше Бахмутськой траси, поблизу селища Кримське Луганської області. Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

У суботу на луганському напрямі противник вперше за тиждень порушив режим тиші. Поблизу міста Щастя пізно ввечері близько години з правого боку річки Сіверський Донець йшов обстріл позицій військових з гранатометів, а також з 82-мм міномета.

Далі по лінії фронту аж до Світлодарська режим тиші дотримувався зразково.

На донецькому напрямку вчора двома гарячими точками залишалися північні околиці Горлівки, а також західні околиці Донецька. Бойові дії ведуться в основному в другій половині дня. Під час провокаційних обстрілів ворог застосовує стрілецьку зброю, а також гранатомети. Крім того, поблизу Мар'їнки і Красногоровки бойовики двічі застосовували міномети калібром 82 мм. Найбільша кількість ворожих провокацій зафіксовано в Зайцеве, Мар'їнці і Пісках.

На маріупольському напрямку ворог виявляв активність поблизу селища Чермалик, один раз відкривши вогонь у бік позицій військових з лівого берега річки Кальміус.

У Широкино противник здійснив кілька провокацій, застосувавши при цьому міномети калібром 82 мм, а також гранатомети.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення