Двоє загиблих: на Франківщині сталася масштабна ДТП (фото, відео)

У п'ятницю, 26 лютого вранці в селі Угринів Угринівської територіальної громади Івано-Франківського району, трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі 6 автомобілів. Про це повідомляє ДСНС.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників Державного пожежно-рятувального поста села Ямниця, групу рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергову зміну Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області.

Рятувальниками проведено заходи по змиванню паливо-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги та відключено клеми акумуляторних батарей пошкоджених автомобілів.

У свою чергу пресслужба місцевої поліції повідомляє про те, що в ДТП псотраждали 4 автівки. Двоє людей загинули.

Повідомляється, що автомобіль Opel Combo, який їхав у напрямку Львова, намагався здійснити маневр повороту ліворуч. Позаду вказаної автівки рухався автомобіль Renault Kangoo, який проявив неуважність і вчинив зіткнення з автомобілем Opel.

Внаслідок цього транспортний засіб Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21010», який в лівій смузі руху їхав у сторону Івано-Франківська. Після цього ще один транспортний засіб Renault 21, який їхав позаду в напрямку Івано-Франківська, врізався в автомобіль «ВАЗ».

Ще два автомобілі, аби уникнути зіткнення, з`їхали з проїзної частини дороги на узбіччя.

У результаті аварії загинули водій 1992 року народження і пасажир 1994 року народження, а також травмувалася пасажирка 1997 року народження, у неї легкі тілесні ушкодження. І загиблі, і потерпілі з автомобіля «ВАЗ», вони – мешканці Єзупіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення