Двойное убийство в Мариуполе: подруг задушили и подожгли

 СЕГОДНЯ

Правоохоронці затримали чоловіка, який задушив і підпалив двох подруг в маріупольській квартирі. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Тіла загиблих дівчат 1987 і 1989 р.н. знайшли рятувальники під час гасіння пожежі 19 липня. Як показала експертиза, двох подруг вбили.

"Експерти встановили: смерть настала не від вогню, а від удушення. При вивченні місця злочину було виявлено кілька вогнищ загоряння. Вбивця, щоб знищити речові докази і додати роботи оперативникам, підпалив квартиру", – інформують в поліції.

Розслідуючи злочин, правоохоронці опитали місцевих жителів і протягом дня повністю відновили картину події.

Встановлено, що перед загибеллю потерпілі познайомилися з чоловіком в розважальному закладі. Коли поліцейські приїхали на місце, щоб опитати персонал і ймовірних свідків подальших подій, працівники закладу почали чинити опір правоохоронцям. В результаті один поліцейський отримав легкі травми.

У закладі правоохоронці вилучили фото- і відеоматеріали, і встановили особу підозрюваного. Однак на той момент вбивця вже знав, що його розшукують, і почав переховуватися.

Щоб зловити вбивцю, правоохоронці організували засідки, закрили всі в'їзди-виїзди з міста і підключили до розшуку спецназівців. В результаті підозрюваного затримали. Ним виявився чоловік 1986 року народження. За даними поліції, раніше він протягом десяти років відбував покарання в місцях позбавлення волі за умисне вбивство, поєднане з розбійним нападом, і вийшов з в'язниці лише в листопаді 2016 року.

Зараз розпочато досудове розслідування по ч.2 ст.115 "Умисне вбивство двох і більше осіб" Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує максимальне покарання – довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, в кінці минулого року собака знайшов на стихійному звалищі в Кальміуському районі Маріуполя останки людини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення