Дворічна дитина підрізала жінку: стали відомі всі подробиці

На Рівненщині медики приїхали на виклик п’яного чоловіка, який заявив, що у молодої жінки ножове поранення. На місці потерпіла заявила, що її вдарила ножем 2-річна дитина. Про це повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

"Чоловік з лайливими словами повідомив про ножове поранення 28-річної жінки. Диспетчер центру екстреної медичної допомоги намагалася чимшвидше дізнатися адресу, проте чоловік, який ймовірно був напідпитку, окрім принижень не міг нічого сказати. Все-таки працівнику швидкої вдалося дізнатися адресу - Рівне, вул Макарова", - йдеться у повідомленні.

Негайно виїхала бригада Рівненської станції екстреної медичної допомоги. У квартирі працівники швидкої помітили 2-річну дитину, чоловіка та потерпілу.

Під час огляду з’ясувалося, що у 28-річної жінки проникаюче ножове поранення задньої поверхні грудної клітини. Показники гемодинаміки в межах норми. Медики обробили краї рани, поклали асептичну пов’язку. Потерпілу госпіталізували до Рівненської обласної дорослої лікарні.

Жінка стверджувала, що її 2-річна дитина тримала в руках ніж. Через необережність отримала ножове поранення. Про подію повідомлено поліцейським.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення