Джонні Депп розповів про своє ставлення до бісексуальності дочки

 Daily Mail

Голлівудський актор Джонні Депп підтвердив, що його 16-річна дочка Лілі-Роуз - бісексуалка. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Daily Mail. Актор зазначив, що знав про це задовго до того, як вона вступила в ЛГБТ-спільнотe, так як у них близькі стосунки.

«Її друзі в соціальних мережах були здивовані, але тільки не я, бо вона мені все розповідає. Я пишаюся відносинами з дочкою і повністю довіряю їй, хоча й турбуюся про її майбутнє», - пояснив Депп.

Лілі-Роуз долучилася до ЛГБТ-спільноти в серпні 2015 року, прийнявши рішення знятися у фотопроекті Self-Evident Truths («самоочевидні істини»).

Вона стала однією з 10 000 героїв фотосесії, які вважають себе «не на сто відсотків гетеросексуальними». Тим не менш, дочка Деппа раніше не говорила про свою бісексуальність, що породило безліч чуток в інтернеті, так як в ЛГБТ-організації вступають не тільки люди нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Лілі-Роуз вперше офіційно вийшла в світ у квітня 2015 року: вона з'явилася на показі Chanel зі своєю матір'ю Ванессою Параді. Тоді ж ЗМІ повідомили, що Лілі-Роуз пішла по стопах батька, вирішивши стати актрисою.

Ванесса Параді і Джонні Депп розлучилися в червні 2012 року після 14 років спільного життя. Вони не були офіційно одружені і неодноразово говорили, що не поспішають оформляти стосунки. За час їхнього роману у акторів народилися двоє дітей - дочка Лілі-Роуз і син Джек.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення