Екс-керівник одеського "Правого сектору" вбив чоловіка

Вчора, 24 травня, в Одесі сталася трагедія. На вулиці Сегедській невідомі напали на колишнього голову одеського "Правого сектора" Сергія Стерненко. В ході бійки нападник був убитий.

Як з'ясувалося, загиблий служив в 25-ї аеромобільної бригади ЗСУ. Про це "Таймеру" повідомили джерела в правоохоронних органах.

Також станом на ранок 25 травня правоохоронцям не вдалося виявити ніж або іншу зброю, за допомогою якої нападники нібито атакували Стерненко. Іншими словами, загиблий, міг бути не озброєний.

Джерела також уточнюють, що опитування свідків і результати огляду місця події вказують на те, що події нібито розвивалися не зовсім так, як розповідає активіст, але остаточні висновки може зробити тільки слідство

Нагадаємо, за словами Стерненка, він повертався додому разом із подругою, коли на них напали двоє чоловіків. Захищаючись, Стерненко дістав ніж і зумів відігнати нападників, хоча і сам отримав поранення в ліву руку. Після цього він кинувся в погоню за одним із нападників, який незабаром помер від отриманих у бійці зі Стерненко поранень на місці подій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення