Екс-командувачу Нацгвардії повідомили про підозру, йому проситимуть арешт

 УНН

Колишньому командувачу Національної гвардії України Юрію Аллерову вчора було повідомлено про підозру у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Про це повідомили в прес-службі САП.

"Вчора (колишньому командувачу Національної гвардії України Юрію Аллерову – ред.) було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 5 ст. 191 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Сьогодні йому було підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Ми плануємо сьогодні подати це клопотання до Солом’янського районного суду Києва", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро заявило про затримання екс-командувача Національної гвардії України, посаду якого донедавна займав Юрій Аллеров. Разом із ним через корупційну схему з нерухомістю затримали ще двох людей. САП погодила підозру екс-командувачу Нацгвардії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення